Onze diensten

Waarom
Consult&Co?

Wij ontzorgen bedrijven in hun complete financiele administratie. Van btw-aangiftes tot aan hulp bij een hypotheek aanvraag.

Quickscan

Deze service is ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven die te maken hebben met inefficiënte processen en onduidelijke financiële inzichten, of die simpelweg hun bedrijfsprestaties naar een hoger niveau willen tillen met de juiste inzichten.

CFO as a service

In een zakelijke omgeving waar veranderingen snel kunnen plaatsvinden, is toegang tot deskundige financiële begeleiding belangrijk. Met onze CFO-service kunnen bedrijven rekenen op de expertise van onze ervaren financiële professionals wanneer ze dat het meest nodig hebben.

Full service finance

Consult&Co biedt ook de uitgebreide Full Service Finance aan, waarbij we je volledig ontzorgen op het gebied van jouw administratie.

Salarisadministratie

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het nauwkeurig en tijdig verwerken van salarissen, belastingen, en alle gerelateerde administratieve taken.

Jaarrekeningen

Onze dienst jaarrekening opstellen biedt bedrijven, waaronder werk- en holding bv's, de mogelijkheid om jaarlijks volledig geoptimaliseerde financiële verslagen te creëren.

Bel mij terug

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Je naam
Je mailadres
Je telefoonnummer
Type organisatie
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.