Blogs

Wij delen graag.

Regelmatig schrijven wij nieuwe blogs waar je echt wat aan hebt. Niet in moeilijke accountancy-taal maar voor ondernemers.

Tips voor het succesvol uitbreiden van een horecabedrijf naar meerdere vestigingen

In deze blog deel ik graag een aantal tips en inzichten die ik heb opgedaan tijdens een interview met de eigenaar van Moak Pancakes, Sten.

Financiële administratie in de horeca: tips voor groeiende zaken

Als horecaondernemer is het belangrijk om je financiële administratie goed op orde te hebben, zeker wanneer je wilt groeien naar meerdere vestigingen. In deze blog delen we enkele tips voor het efficiënt inregelen van je financiële structuur, zodat je grip houdt op je cijfers en je bedrijf kunt laten groeien.

Valkuilen in de financiële administratie – Tips van de experts

Bij Consult&Co komen we vaak dezelfde problemen tegen als we nieuwe klanten aannemen. In deze blog delen wij graag een aantal van deze valkuilen en geef ik tips om ze te vermijden. Want een goede financiële administratie is essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering en het voorkomen van cashflow-risico's.

Innovatieve Financiële Dienstverlening voor MKB: Het Verhaal van Consult&Co

In de wereld van financiële dienstverlening voor het MKB zijn grijze haren en stoffige kantoren een bekend fenomeen. Maar één bedrijf besloot het anders te doen. Welkom bij Consult&Co, waar de traditionele aanpak van boekhouding en administratie plaatsmaakt voor innovatie, abonnementsstructuren en een full-service benadering.

Bel mij terug

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Je naam
Je mailadres
Je telefoonnummer
Type organisatie
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.